FORGOT YOUR DETAILS?

KAKOVOST

Kakovost storitev je osnovni pogoj za uspešno poslovanje našega podjetja. Potreba po kakovosti je prisotna v vsakem delovnem procesu, ki sestavlja našo dejavnost. Naša kakovost temelji na dolgoletnih izkušnjah, preprečevanju pojava napak, spoštovanju dobavnih rokov ter izpolnjevanju kupčevih zahtev, zahtev vseh relavantnih zainteresiranih strani ter spoštovanju zakonodaje in regulative. Prav tako stremimo k nenehnemu izboljševanju našega sistema vodenja kakovosti preko inovacij, timskega dela in s polno vključenostjo vseh zaposlenih.

 

Sistemsko pristopamo k izboljševanju sistema vodenja kakovosti z doslednim izvajanjem zapisanega v politiki kakovosti in z vsakoletnim postavljanjem merljivih ciljev kakovosti. Za ugotavljanje doseganja izboljševanja sistema analiziramo različne podatke od zadovoljstva kupcev, rezultatov notranjih presoj, uspešnosti in učinkovitosti uvedenih korektivnih in preventivnih ukrepov do ugotovitev z vodstvenega pregleda. Sistemski pristop uporabljamo tudi pri izboljševanju in racionalizaciji obstoječih procesov, s stalnim usposabljanjem zaposlenih ter nabavo primernih materialov za izdelavo naročenih izdelkov.

Skrb za kakovost je naloga vseh vpletenih v proizvodni proces. Posebno pozornost posvečamo odnosu do zaposlenih, kateri temelji na spoštovanju  in spodbujanju za skrb njihovega poklicnega ter osebnostnega razvoja.

Pridobili smo certifikat Sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015, v prihodnosti pa planiramo pridobitev certifikata za Sistem ravnanja z okoljem ISO 14001.

Mednarodna boniteta odličnosti AAA – Bisnode

Bisnode je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij. Po analizah za leto 2017 spadamo med 6,8% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako ponovno uvrščamo v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v letu 2017 med vsemi registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 11.440 podjetij. V naši splošni dejavnosti – SKD klasifikacija (C 25.620 Mehanska obdelava kovin)  je registriranih 2.232 podjetij, od tega le 154 podjetij dosega mednarodno priznane standarde bonitetne odličnosti.

CERTIFIKATI IN BONITETNA OCENA

Certifikat kakovosti

Certifikat na področju razvoja in proizvodnje izdelkov s tehnologijo struženja in rezkanja, valjanja navojev ter brezkoničnega brušenja.

 

Bonitetna ocena.

AR Produkt, d.o.o. spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

POVPRAŠEVANJE

Na vaše povpraševanje vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

TOP